Ніж обробний Victorinox належить до сегмента професійного кухонного інвентарю для кафе та ресторанів. Основне призначення кухонного ножа — оброблення м'яса. Їм досить легко можна відокремити м'ясо від кісток і сухожиль, а також зробити тонке й акуратне нарізання готового м'яса. Швейцарські кухонні ножі Вікторінокс орієнтовані як на професійних кухарів, так і аматорів, вони — високої якості, функціональні, надійні та стануть незамінним помічником на кухні на довгий час.
Головна перевага ножів Victorinox — це гарна ручка, виготовлена з рожевого дерева. Лезо ножа Вікторінокс — дуже гостре, виготовлене з неіржавкої сталі високої якості.
Серия: "Wood"
Кухонні аксесуари з пластику та/або неіржавкої сталі не варто мити в посудомийній машині — від хімікатів, сильних водяних струменів і ударів про інші предмети виробу можуть втратити естетичний вигляд і дістати пошкодження. Краще спочатку сполоснути їх під холодною водою (це відб'є запах, наприклад риби), потім прибрати жир і залишки продуктів гарячою водою з мийним засобом, потім влаштувати їм ще один прохолодний «душ» і протерти насухо. Якщо ви вирішили не використовувати ручну мийку (технічні аксесуари можна мити в посудомийній машині), постарайтеся помістити аксесуар у машині окремо від решти забрудненого посуду.