Призначення ножа: ніж для чищення овочів
Матеріал леза: високоякісна неіржавка сталь
Матеріал руків'я: дерево бубінгу
Довжина: 158 мм
Ширина: 20 мм
Висота: 12 мм
Виробництво: Швейцарія
Кухонні аксесуари з дерева та/або неіржавкої сталі не варто мити в посудомийній машині — від хімікатів, сильних водяних струменів і ударів об інші предмети виробу можуть втратити естетичний вигляд і дістати пошкодження. Найкраще спочатку сполоснути їх під холодною водою (це відб'є запах, наприклад, риби), потім прибрати жир і залишки продуктів гарячою водою з мийним засобом, потім влаштувати їм ще один прохолодний «душ» і протерти насухо. Якщо ви вирішили не використовувати ручну мийку (технічні аксесуари можна мити в посудомийній машині), постарайтеся помістити аксесуар у машині окремо від решти забрудненого посуду.